Skip to content

Bel ons: 06 12037169

20+ Jaar ervaring
Snel en professioneel
Direct contact
Spoed bij storingen

Elektricien Bergen op Zoom

Bent u op zoek naar een goede elektricien in de omgeving Bergen op Zoom? Dan bent u bij Aalbers Elektrotechniek aan het juiste adres. Deze elektricien in Bergen op Zoom helpt u graag bij al uw vragen omtrent elektrotechniek. Van het plaatsen van zonnepanelen tot aan het vervangen van de meterkast,  Aalbers Elektrotechniek is dé specialist bij u in de buurt. 

Specialist in elektrotechniek in omgeving Bergen op Zoom

Als elektrotechnisch installatiebedrijf nabij Bergen op Zoom, helpen wij u graag met al uw vragen omtrent electra. Wij bieden verschillende diensten aan. Zo kunnen wij u helpen bij het installeren van een alarmsysteem, inbraakbeveiliging of rookmelders. Ook kunnen wij u van dienst zijn bij het aanleggen van buitenverlichting. Of wilt u een extra groep toevoegen aan uw meterkast of is de meterkast aan vervanging toe? Geen probleem Aalbers Elektrotechniek helpt u er graag bij! 


Daarnaast dragen wij als elektronisch installatiebedrijf in Bergen op Zoom graag bij aan de duurzaamheid door te helpen bij het plaatsen van zonnepanelen op uw dak en deze aan te sluiten op de meterkast. Of heeft u een elektrische auto maar nog geen laadpaal? Wij installeren graag een laadpaal voor u, zodat u uw auto zorgeloos kan opladen op eigen terrein.

Meterkast

Heeft u een een extra groep nodig in uw meterkast? Of wilt u uw meterkast vervangen? Lees meer

Zonnepanelen

Denkt u erover om zelf zonnepanelen te plaatsen of te laten plaatsen? Het is een duurzame oplossing. Lees meer

Buitenverlichting

Buitenverlichting aanleggen voor extra sfeer in uw tuin of voor uw veiligheid. Lees meer

inbraak en alarm

Inbraak en alarm

Wilt u een alarmsysteem, inbraakbeveiliging & rookmelders laten installeren?

Laadpaal

Een laadpaal installeren op uw oprit voor de elektrische auto? Lees meer

image

Rookalarm

Bescherm jezelf tegen rook en brand. Laat door ons een rookmelder installeren.

Dé elektricien voor spoed in Bergen op Zoom

Een storing in de meterkast is voor niemand fijn en zeker niet wanneer dit kan leiden tot elektrische problemen, zoals stroomuitval en zelfs brandgevaar. Het is daarom van belang om bij een storing een elektricien met spoed in Bergen op Zoom in te schakelen. Hiervoor kunt u terecht bij Aalbers Elektrotechniek, elektrotechnisch installatiebedrijf nabij Bergen op Zoom. Wij komen graag naar u toe om direct aan de slag te gaan met het probleem.

Installateur voor elektro nabij Bergen op Zoom

Op zoek naar een installateur voor elektro nabij Bergen op Zoom? Aalbers Elektrotechniek staat voor u klaar! Met meer dan twintig jaar ervaring in elektrotechniek in de omgeving Bergen op Zoom, helpen wij u graag met het bijvoorbeeld het installeren van zonnepanelen of het vervangen van de meterkast. U kunt dus altijd bij ons terecht voor elektra in en rondom uw woning of wanneer u een elektricien met spoed nodig heeft in Bergen op Zoom. Wij doen alles in overleg met u, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Op zoek naar een vakman en elektricien in Breda en omstreken?

Voor al uw elektra installaties zoals meterkast vervangen, buitenverlichting aanleggen, laadpaal installeren, zonnepanelen aansluiten, keuken leidingen verleggen en het oplossen van elektra problemen en storingen. Wij komen ook graag als installateur van zonnepanelen in Breda of als elektricien voor spoed in Breda!

Neem contact op met dé elektricien van Bergen op Zoom

Heeft u een elektricien met of zonder spoed nodig in de buurt van Bergen op Zoom? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag met al uw elektra installaties zoals het vervangen van de meterkast, buitenverlichting aanleggen, het installeren van een laadpaal, het aansluiten van zonnepanelen of het oplossen van problemen en storingen op het gebied van elektro in Bergen op Zoom. Indien gewenst kunt u ook altijd een offerte opvragen, zodat u weet waar u aan toe bent.

Wat klanten zeggen

Onze partners / in samenwerking met

logo-t-romme
Elektricien Bergen op Zoom
Logo-stoop-keukens-300x85
Elektricien Bergen op Zoom
mooi op maat
solar-today
fs-timmerwerken

LOCATIE

Gors 90A
4741 TG Hoeven

BEL ONS

SUPPORT: 06 12037169