Skip to content

Bel ons: 06 12037169

20+ Jaar ervaring
Snel en professioneel
Direct contact
Spoed bij storingen

Zonnepanelen aansluiten op meterkast

Groepenkast uitbreiden voor zonnepanelen

Denkt u er over na om zonnepanelen te (laten) plaatsen door Aalbers Elektrotechniek? Het voordeel hiervan is dat u zelf uw eigen stroom opwekt. Een deel van de zonnestroom verbruikt u direct, bijvoorbeeld door elektrische apparaten die op dat moment aanstaan. De overige stroom levert u via de meterkast terug aan het elektriciteitsnet, u bent dus eigenlijk energieleverancier geworden. Een duurzame oplossing, milieuvriendelijk en het kan u uiteindelijk veel financieel voordeel opleveren!

Echter met het plaatsen van zonnepanelen op uw dak bent u er nog niet. In uw meterkast moeten een aantal zaken worden aangepast. Aalbers Elektrotechniek zorgt ervoor dat dit op een veilige manier gebeurt, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Aansluiten van zonnepanelen op de meterkast

Wij bekijken de huidige groepenkast en elektravoorziening. Voor het aansluiten van zonnepanelen boven de 600W is namelijk een aparte groep nodig. Is uw groepenkast erg verouderd? Dan kan het verstandig zijn deze in zij geheel te laten vervangen. Alle apparatuur kan zo veilig achter diverse groepen ingedeeld worden. Verder zoeken we samen met u van tevoren naar een geschikte plaats voor de omvormer en de kabel naar de meterkast.

Met behulp van een omvormer wordt groene, schone stroom geleverd aan het bestaande elektriciteitsnet. Om deze reden is het belangrijk dat uw zonnepanelen op de juiste wijze worden aangesloten op de meterkast.

Interesse? Of wekt het juist vragen op? Bel of mail gerust voor meer informatie, we praten u graag bij over de mogelijke oplossingen bij u thuis.

Wat klanten zeggen

Onze partners / in samenwerking met

logo-t-romme
Zonnepanelen aansluiten op meterkast
Logo-stoop-keukens-300x85
Zonnepanelen aansluiten op meterkast
mooi op maat
solar-today
fs-timmerwerken

LOCATIE

Gors 90A
4741 TG Hoeven

BEL ONS

SUPPORT: 06 12037169