Skip to content

Bel ons: 06 12037169

20+ Jaar ervaring
Snel en professioneel
Direct contact
Spoed bij storingen

Uw elektricien nabij Roosendaal

Wanneer u op zoek bent naar een elektricien in de buurt van Roosendaal, bent u bij Aalbers Elektrotechniek aan het juiste adres. Wij zijn een elektrotechnisch installatiebedrijf nabij Roosendaal, met meer dan twintig jaar ervaring. Daardoor weten wij heel goed hoe wij u moeten helpen. Wij communiceren duidelijk en transparant met u, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Specialist in elektrotechniek in omgeving Roosendaal

Bij Aalbers Elektrotechniek zijn we expert op het gebied van elektro in Roosendaal. U kunt ons contacteren wanneer u op zoek bent naar een elektricien in de buurt van Roosendaal. Onze elektriciens zijn gespecialiseerd in elektrotechniek in Roosendaal en er zijn verschillende diensten waarmee we u kunnen helpen. Bijvoorbeeld het plaatsen van zonnepanelen. Wij kunnen u ook helpen bij het vervangen van uw meterkast of het installeren van een laadpaal voor uw elektrische auto. Daarbij kunnen wij ook buitenverlichting, inbraakbeveiliging en rookmelders voor u installeren bij uw woning. Voor alle elektra werkzaamheden in en rondom uw huis, kunt u terecht bij de elektriciens van Aalbers Elektrotechniek. Wilt u meer weten over de werkzaamheden die wij kunnen verrichten? Neem gerust een kijkje bij onze vorige projecten.

Meterkast

Heeft u een een extra groep nodig in uw meterkast? Of wilt u uw meterkast vervangen? Lees meer

Zonnepanelen

Denkt u erover om zelf zonnepanelen te plaatsen of te laten plaatsen? Het is een duurzame oplossing. Lees meer

Buitenverlichting

Buitenverlichting aanleggen voor extra sfeer in uw tuin of voor uw veiligheid. Lees meer

inbraak en alarm

Inbraak en alarm

Wilt u een alarmsysteem, inbraakbeveiliging & rookmelders laten installeren?

Laadpaal

Een laadpaal installeren op uw oprit voor de elektrische auto? Lees meer

image

Rookalarm

Bescherm jezelf tegen rook en brand. Laat door ons een rookmelder installeren.

Dé elektricien voor spoed in Roosendaal

Bij het grootste deel van onze dagelijkse bezigheden, gebruiken we elektriciteit. Dat maakt het extra vervelend wanneer er iets fout is met uw elektro in Roosendaal, zoals een storing in de meterkast. U wilt natuurlijk dat dit zo spoedig mogelijk opgelost wordt, zodat u weer verder kunt met uw bezigheden. Bij Aalbers Elektrotechniek kunt u ook terecht voor een elektricien voor spoed in Roosendaal. Wanneer u contact met ons opneemt voor een spoedgeval, zorgen wij dat we zo snel mogelijk bij u op de stoep staan. Door onze flexibele werktijden is dit vaak geen enkel probleem. Zo kunnen wij direct aan het werk en zijn uw problemen spoedig opgelost, wel zo fijn!

Op zoek naar een vakman in Roosendaal en omstreken?

Voor al uw elektra installatie zoals, meterkast vervangen, buitenverlichting aanleggen, laadpaal installeren, zonnepanelen aansluiten, keuken leidingen verleggen en het oplossen van elektra problemen en storingen.

Op zoek naar een elektrotechnisch installatiebedrijf nabij Roosendaal?

Zoekt u een elektrotechnisch installatiebedrijf nabij Roosendaal? Dan bent u bij ons zeker aan het juiste adres. Wij zijn de specialist in elektrotechniek, waar u echt op kunt rekenen. Wij staan altijd voor u klaar, wanneer u een elektricien in Roosendaal nodig heeft. Onze vestiging in Etten-Leur zorgt ervoor dat we snel bij u kunnen staan, ook bij spoedgevallen. Wilt u meer weten over de kosten en mogelijkheden? U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen. Bij andere vragen, kunt u ook altijd contact met ons opnemen. Wij staan met plezier voor u klaar.

Wat klanten zeggen

Onze partners / in samenwerking met

logo-t-romme
Elektricien Roosendaal
Logo-stoop-keukens-300x85
Elektricien Roosendaal
mooi op maat
solar-today
fs-timmerwerken

LOCATIE

Gors 90A
4741 TG Hoeven

BEL ONS

SUPPORT: 06 12037169