Skip to content

Bel ons: 06 12037169

20+ Jaar ervaring
Snel en professioneel
Direct contact
Spoed bij storingen

Uw elektricien in Zundert

Bent u op zoek naar een elektricien in de buurt van Zundert? Bij Aalbers Elektrotechniek bent u aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in elektrotechniek en hebben meer dan twintig jaar ervaring. Wij weten hoe wij u het beste kunnen helpen en zorgen voor duidelijke communicatie met u. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Dé specialist in elektrotechniek nabij Zundert

Aalbers Elektrotechniek is een elektrotechnisch installatiebedrijf nabij Zundert. Bent u op zoek naar een elektricien in de buurt van Zundert, die gespecialiseerd is in elektrotechniek? Dan zit u bij ons goed. Wij kunnen u met verschillende dingen helpen, zoals het plaatsen van zonnepanelen, het vervangen van uw meterkast of het installeren van een laadpaal voor uw elektrische auto. Bovendien kunnen wij voor u buitenverlichting, inbraakbeveiliging en rookmelders installeren. Voor alle werkzaamheden op het gebied van elektra in en rondom uw huis, dan kunt u terecht bij Aalbers Elektrotechniek. Bent u nieuwsgierig naar de werkzaamheden die wij verrichten? Bekijk gerust onze vorige projecten.

Meterkast

Heeft u een een extra groep nodig in uw meterkast? Of wilt u uw meterkast vervangen? Lees meer

Zonnepanelen

Denkt u erover om zelf zonnepanelen te plaatsen of te laten plaatsen? Het is een duurzame oplossing. Lees meer

Buitenverlichting

Buitenverlichting aanleggen voor extra sfeer in uw tuin of voor uw veiligheid. Lees meer

inbraak en alarm

Inbraak en alarm

Wilt u een alarmsysteem, inbraakbeveiliging & rookmelders laten installeren?

Laadpaal

Een laadpaal installeren op uw oprit voor de elektrische auto? Lees meer

image

Rookalarm

Bescherm jezelf tegen rook en brand. Laat door ons een rookmelder installeren.

Ook met spoed uw elektricien in Zundert

Elektriciteit is niet iets dat u lang wilt missen in het dagelijkse leven. Dat maakt het extra vervelend wanneer u problemen heeft met de meterkast, zoals een storing. Voor u het weet is koken, werken of schoonmaken niet meer mogelijk. Dan wilt u dat er met spoed een elektricien naar Zundert komt om de problemen te verhelpen. Als u contact opneemt met Aalbers Elektrotechniek, dan helpen wij u, zelfs bij spoedgevallen. Onze flexibele werktijden maken het mogelijk om vaak erg snel op locatie te zijn. Zo kunnen wij direct aan de slag en kunt u spoedig verder met uw dagelijkse leven.

Op zoek naar een vakman en elektricien in Rucphen en omstreken?

Voor al uw elektra installaties zoals meterkast vervangen, buitenverlichting aanleggen, laadpaal installeren, zonnepanelen aansluiten, keuken leidingen verleggen en het oplossen van elektra problemen en storingen.

Neem contact op met onze elektricien in de buurt van Zundert

Zoekt u een bedrijf waar u op kunt rekenen, dan is Aalbers Elektrotechniek het elektrotechnisch installatiebedrijf voor u. U kunt altijd bij ons terecht voor een elektricien in de omgeving van Zundert. Wij staan graag voor u klaar voor alle zaken op elektrotechnisch gebied. Onze vestiging in Etten-Leur maakt het mogelijk dat wij spoedig bij uw woning in Zundert zijn. Heeft u interesse in de mogelijkheden en kosten? U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen. Bij andere vragen of als u meer informatie nodig heeft, kunt u gerust contact met ons opnemen. Bij Aalbers Elektrotechniek staan we graag voor u klaar.

Wat klanten zeggen

Onze partners / in samenwerking met

logo-t-romme
Elektricien Zundert
Logo-stoop-keukens-300x85
Elektricien Zundert
mooi op maat
solar-today
fs-timmerwerken

LOCATIE

Gors 90A
4741 TG Hoeven

BEL ONS

SUPPORT: 06 12037169