Skip to content

Bel ons: 06 12037169

20+ Jaar ervaring
Snel en professioneel
Direct contact
Spoed bij storingen

Dé elektricien in Zevenbergen

Wij zijn Aalbers Elektrotechniek, een elektrotechnisch installatiebedrijf nabij Zevenbergen. Wanneer u op zoek bent naar een elektricien in Zevenbergen, kunt u dan ook gegarandeerd bij ons terecht. Wij kunnen u helpen met allerlei zaken op elektrotechnisch gebied en doen dat snel en efficiënt. Zo is de klus altijd vlot geklaard en hoeft u zich geen zorgen te maken over de werkzaamheden.

Specialist in elektrotechniek nabij Zevenbergen

Wij van Aalbers Elektrotechniek zijn specialist in elektrotechniek in Zevenbergen, het staat niet voor niets in onze naam! Wij kunnen u helpen met verschillende diensten en staan dan ook altijd voor u klaar. Zo kunnen wij voor u de meterkast vervangen, maar helpen we u ook met het installeren van buitenverlichting, een laadpaal, zonnepanelen, of een alarmsysteem. We kunnen u dus altijd op de beste manier helpen. Voordat we voor u aan de slag gaan, bespreken we de werkzaamheden natuurlijk goed met u door. U weet dan precies wat u te wachten staat en kunt ons met een gerust hart laten werken. Bent u benieuwd wat wij precies voor u kunnen betekenen? Neem dan eens een kijkje bij onze projecten.

Meterkast

Heeft u een een extra groep nodig in uw meterkast? Of wilt u uw meterkast vervangen? Lees meer

Zonnepanelen

Denkt u erover om zelf zonnepanelen te plaatsen of te laten plaatsen? Het is een duurzame oplossing. Lees meer

Buitenverlichting

Buitenverlichting aanleggen voor extra sfeer in uw tuin of voor uw veiligheid. Lees meer

inbraak en alarm

Inbraak en alarm

Wilt u een alarmsysteem, inbraakbeveiliging & rookmelders laten installeren?

Laadpaal

Een laadpaal installeren op uw oprit voor de elektrische auto? Lees meer

image

Rookalarm

Bescherm jezelf tegen rook en brand. Laat door ons een rookmelder installeren.

Een elektricien voor spoed bij Zevenbergen

Een huishouden kan tegenwoordig echt niet meer zonder elektriciteit. Wanneer u dus een storing of stukken in bijvoorbeeld de meterkast hebt, hebt u een elektricien met spoed in Zevenbergen nodig om dit te verhelpen. Ook wanneer er haast achter zit, kunt u terecht bij Aalbers Elektrotechniek. Omdat wij erg flexibel zijn in onze tijden, kunnen we vaak erg snel bij u op locatie zijn, waarna we direct aan de slag kunnen om het probleem op te lossen. Zo kunt u binnen de kortste keren weer door met het dagelijks leven.

Op zoek naar een vakman en elektricien in Rucphen en omstreken?

Voor al uw elektra installaties zoals meterkast vervangen, buitenverlichting aanleggen, laadpaal installeren, zonnepanelen aansluiten, keuken leidingen verleggen en het oplossen van elektra problemen en storingen.

Neem contact op met onze elektricien in Zevenbergen

Als u op zoek bent naar een elektricien in Zevenbergen, kunt u zeker terecht bij Aalbers Elektrotechniek. Wij zijn een specialistisch elektrotechnisch installatiebedrijf dichtbij Zevenbergen. Aalbers Elektrotechniek is namelijk gevestigd in Etten-Leur, wij zijn dus zo bij u op locatie in Zevenbergen! Zou u graag een offerte ontvangen van onze werkzaamheden? Dan kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Wanneer u nog vragen hebt, of op zoek bent naar wat meer informatie, kunt u natuurlijk even contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.

Wat klanten zeggen

Onze partners / in samenwerking met

logo-t-romme
Elektricien Zevenbergen
Logo-stoop-keukens-300x85
Elektricien Zevenbergen
mooi op maat
solar-today
fs-timmerwerken

LOCATIE

Gors 90A
4741 TG Hoeven

BEL ONS

SUPPORT: 06 12037169