Skip to content

Bel ons: 06 12037169

20+ Jaar ervaring
Snel en professioneel
Direct contact
Spoed bij storingen

Elektricien Oud Gastel

Bent u op zoek naar een elektricien in Oud Gastel? Dan kunt u bij Aalbers Elektrotechniek terecht. Ons elektrotechnisch installatiebedrijf is gevestigd op een steenworp afstand van Oud Gastel, namelijk in Etten-Leur. Zo zijn we snel bij u als een elektricien zoekt, al dan niet voor spoed, in Oud Gastel. Het installeren van een laadpaal voor elektrische auto’s, het vervangen van de meterkast of het aansluiten van zonnepanelen – Aalbers Elektrotechniek staat met een deskundige elektricien voor u klaar in Oud Gastel.

Elektrotechnisch installatiebedrijf nabij Oud Gastel

Wie is Aalbers Elektrotechniek? Het antwoord is duidelijk: een professioneel elektro bedrijf nabij Oud Gastel, onder leiding van Thomas Aalbers. Het elektrotechnisch installatiebedrijf in de buurt van Oud Gastel helpt u graag om diverse elektrische problemen op te lossen of elektra aan te sluiten. Als elektricien niet alleen werkzaam in Oud Gastel, maar ook in andere steden in de omgeving van Etten-Leur, zoals Oudenbosch, Rucphen en Breda

Meterkast

Heeft u een een extra groep nodig in uw meterkast? Of wilt u uw meterkast vervangen? Lees meer

Zonnepanelen

Denkt u erover om zelf zonnepanelen te plaatsen of te laten plaatsen? Het is een duurzame oplossing. Lees meer

Buitenverlichting

Buitenverlichting aanleggen voor extra sfeer in uw tuin of voor uw veiligheid. Lees meer

inbraak en alarm

Inbraak en alarm

Wilt u een alarmsysteem, inbraakbeveiliging & rookmelders laten installeren?

Laadpaal

Een laadpaal installeren op uw oprit voor de elektrische auto? Lees meer

image

Rookalarm

Bescherm jezelf tegen rook en brand. Laat door ons een rookmelder installeren.

Wat kan een elektricien in de buurt van Oud Gastel voor jou doen?

Als elektricien in de buurt van Oud Gastel, helpen we u graag bij al uw vragen rondom elektro in Oud Gastel. Zo kunnen we uw zonnepanelen aansluiten op uw meterkast, extra groepen in de meterkast maken of de meterkast vervangen.

Heeft u een elektrische auto en wilt u deze op uw eigen terrein op kunnen laden? We installeren graag een laadpaal voor u. Door een deskundige elektricien nabij Oud Gastel in te schakelen, kunt u er zeker van zijn dat uw laadpaal veilig en professioneel wordt geïnstalleerd. Zo laadt u zonder zorgen uw elektrische auto op.

Naast het installeren van zonnepanelen en laadpalen, kunnen we ook alarmsystemen en rookmelders voor u installeren. We zorgen er met plezier voor dat u veilig bent in uw eigen woning. Ook wanneer u buitenverlichting veilig wilt aansluiten of extra stopcontacten aan wilt leggen, helpt een elektricien van ons elektrotechnisch installatiebedrijf nabij Oud Gastel u graag.

Op zoek naar een vakman in Roosendaal en omstreken?

Voor al uw elektra installatie zoals, meterkast vervangen, buitenverlichting aanleggen, laadpaal installeren, zonnepanelen aansluiten, keuken leidingen verleggen en het oplossen van elektra problemen en storingen.

Een elektricien voor spoed: Aalbers Elektrotechniek staat voor je klaar!

Heeft u kortsluiting in huis of een ander probleem met uw elektro in Oud Gastel? Dan kan het verstandig zijn om een elektricien voor uw spoed klus in Oud Gastel in te schakelen. Wij werken met flexibele tijden, waardoor we u snel van dienst kunnen zijn mocht u een elektricien met spoed nodig hebben in Oud Gastel. Bel ons gerust en we helpen u zo spoedig mogelijk.

Contact opnemen met een elektricien nabij Oud Gastel

Bent u op zoek naar een elektricien, al dan niet met spoed, in Oud Gastel? Aalbers Elektrotechniek is dé specialist in elektrotechniek in de buurt van Oud Gastel. Het geven van deskundig advies, het verzorgen van installaties of het vernieuwen van de meterkast, een elektricien van ons elektrotechnisch installatiebedrijf nabij Oud Gastel helpt u graag. Neem contact met ons op indien u hulp nodig heeft omtrent uw elektrotechniek in Oud Gastel.

Wat klanten zeggen

Onze partners / in samenwerking met

logo-t-romme
Elektricien Oud Gastel
Logo-stoop-keukens-300x85
Elektricien Oud Gastel
mooi op maat
solar-today
fs-timmerwerken

LOCATIE

Gors 90A
4741 TG Hoeven

BEL ONS

SUPPORT: 06 12037169