Skip to content

Bel ons: 06 12037169

20+ Jaar ervaring
Snel en professioneel
Direct contact
Spoed bij storingen

Over ons

Aalbers Elektrotechniek

Heeft u een stroomstoring in Etten Leur en werkt uw installatie niet meer? Het is natuurlijk belangrijk dat de apparaten zo snel mogelijk weer functioneren.

Neem contact op met 06 12037169 en ik zal het probleem in eerste instantie telefonisch proberen te verhelpen. Als dat niet lukt, komen ik uiteraard langs! Ik zorg voor een oplossing of maak bij een groter probleem een tijdelijke noodvoorziening, zodat de installatie weer functioneert.

Kortsluiting oplossen

Graag help ik u verder met al uw elektra werkzaamheden. Ook spoed en kortsluitingen. Dé elektricien in Etten Leur en omstreken. Snel en professioneel. Direct contact voor allerlei elektra vraagstukken en projecten. Spoed bij storingen. Naast regio Etten Leur oa Breda, Oudenbosch, Prinsenbeek en Zevenbergen.

Zit u ineens in een donker huis? Kortsluiting? Vertrouwt u het niet en heeft u snel hulp nodig? Ook dan kunt u mij bellen en zal ik zo snel mogelijk op locatie komen in Etten-Leur en omgeving, om het probleem op te lossen. Veiligheid voor alles!

Bel mij, Thomas!

Heeft u een goede elektriciën nodig in de regio Etten-Leur?
Voor alle klussen met betrekking tot elektra in en om uw huis of bedrijfspand kunt u vrijblijvend contact met mij opnemen. Denk o.a. aan:

 • Meterkast vernieuwen
 • Kortsluiting oplossen
 • Binnen- en
 • Buitenverlichting
 • aanleggen
 • Installeren van laadpalen
  Extra stopcontacten aanleggen

Graag help ik u verder met al uw installatie en elektra vragen en wensen. Ik geef u graag advies op basis van jarenlange ervaring en maak een passende offerte.

thomas aalbers elektrotechniek etten leur

Thomas Aalbers

Eigenaar van Aalbers Elektrotechniek

Mijn werkwijze

Heel simpel…

Voor eenvoudige klussen kan ik u snel een passende offerte geven. Mocht ik naar aanleiding van uw klus vragen hebben, dan kom ik graag eerst even langs om uw situatie te bekijken.

U kunt in ieder geval rekenen op:

 • een eerlijk advies,
 • een reële prijs,
 • een resultaat naar wens.

Dus voor een betrouwbare, oplossingsgerichte elektriciën met oog voor detail en een groot gevoel voor verantwoordelijkheid, kwaliteit en veiligheid, bel mij gerust.

aalbers elektricien

Wat klanten zeggen

Onze partners / in samenwerking met

logo-t-romme
Elektriciën nodig
Logo-stoop-keukens-300x85
Elektriciën nodig
mooi op maat
solar-today
fs-timmerwerken

LOCATIE

Gors 90A
4741 TG Hoeven

BEL ONS

SUPPORT: 06 12037169